Despre Jean Bica

Jurnalul needitat si nefardat al unui oarecare. Fiu, frate, sotz, (sper candva) tata, procent in sondaje, un oarecare...cu bune, cu rele. Jurnalul unui oarecare prizonier in orasul in care s-a nascut, Bucuresti, fascinat de viata si de oameni. Tot ceea ce pe altii ii enerveaza, pe mine ma amuza. Tot ceea ce pe altii ii amuza, pe mine ma distreaza. Asta's eu, Jean Bica!

Bine (ca) ati venit pe blogul meu!
BRE, NU TE INFURIA...
Acest blog este un pamflet. Este un blog de caterinca, mishto, shto, biza sau cum mai vrei sa ii spui. Nu discrimineaza negativ pe nimeni, ci doar supune atentiei si o alta varianta, haioasa imi doresc eu. Zic si eu, bre, nu dau cu paru'! Am zis!
Sa fie primit!

CONTACT

Daca vrei sa imi zici cat de mult ma iubesti, urasti, admiri, transpiri sau pur si simplu o arzi aiurea pe net scrie pe jean.bica@gmail.com... sau intra pe mess si da "Add a contact". Id-ul meu este: jean_bica
Sau... daca nu mai ai rabdare...scrie mai jos. Este linia directa cu mine!
sau lasa un mesaj:Ma vrei? Ia-ma!
Subscribe in a reader


Ma vrei indecent? Ia mai gandeste-te!
Ai putea sa o faci! Ai putea sa pui pe blogul tau sau sa trimiti tuturor prietenilor tai. Dar nu ar fi mai bine sa semnezi vizibil materialul preluat undeva la finalul sau la inceputul textului cu urmatoarea sintagma: 
"SURSA: http://jeanbica.blogspot.com"?. 
Sunt convins ca asa te gandeai si tu si iti multumesc pentru aceasta, ba mai mult te invit sa ma promovezi ori de cate ori iti place ce gasesti aici.
Insa daca iti e prea lene sa mai si semnalezi sursa te supui legilor in vigoare in ceea ce priveste drepturile de autor.

Bafta!
  • - Geanta din material textil rezistent si intarit cu material termocolant. Este cusuta manual cu motive populare romanesti. Motivul nu se repeta si pe spa...

Postări populare