Protectia populatiei

Jandarmeria anunta!

In vederea protejarii populatiei s-au decis urmatoarele:

Controlul corporal preventiv va fi realizat la iesirea din locuinta personala sau temporara.

Bordurile din granit sau alt material industrial vor fi inlocuite cu altele din burete.

Portocaliu va fi culoarea/nuanta acceptata pentru circulatia pe drumurile publice pentru a scoate in evidenta anarhisti.

Gluga si fularul sunt obiecte de vestimentatie strict interzise, ele pot fi inlocuite cu esarfe transparente si bentite sau “caciula casca – tip urechi pufoase”

In vederea aglomeratiei pe trotuare se vor pune semafoare pe sensurile de mers care sa impiedice ambuteiajele. De asemenea, tot pentru a preintampina ambuteiajele si tamponarile intre pietoni pe trotuare, cetatenii vor merge la o distanta de cel putin 3-4 metri unul dupa altul, iar in caz de aglomerare care poate creea stationare se va apela la un jandarm care va fi sigur disponibil sa descongistioneze traficul printr-o miscare rotativa de bulan.

Spatiile deschise –tip piata – vor fi inchise in vederea plantarii acolo a unor copaci care vor ajuta la oxigenarea creierelor cetatenilor.

Populatia care refuza sa fie protejata va fi incarcerata preventiv pana accepta protectia.

Niciun comentariu:

  • - Geanta din material textil rezistent si intarit cu material termocolant. Este cusuta manual cu motive populare romanesti. Motivul nu se repeta si pe spa...

Postări populare