Program de dialog

In cadrul programului de dialog anuntat de primul ministru sunt programati azi intre orele 22.00 si 23.00 sa se intalneasca cu domnia sa persoanele cu handicap auditiv, intre orele 23.00 si 24.00 persoanele membre ale partidelor de guvernamant.

Maine, vineri, sunt asteptati la dialog incepand cu orele 13.00 pana orele 14.00, membri de familie ai celor care au intrat in audienta in ziua anterioara.

Incepand cu orele 18.00 domnul prim ministru va dialoga cu persoanele care vor solicita audienta in Alpii Elvetieni, dar doar pana duminica la orele 19-19.30.

Incepand de saptamana viitoare pana la alegerile din noiembrie sau mai devreme, domnul prim ministru va analiza rezultatele amplului dialog din aceste zile.

Cetatenii care nu au apucat sa dialogheze cu primul ministru sunt rugati sa faca o solicitare scrisa incepand din decembrie 2012.

Multumim.

Niciun comentariu:

  • - Geanta din material textil rezistent si intarit cu material termocolant. Este cusuta manual cu motive populare romanesti. Motivul nu se repeta si pe spa...

Postări populare