Jucarii cu personalitateDevin nostalgic. Mic fiind, imi doream teribil jucarii pe care le vedem la un vecin cu tatal TIR-ist. Va dati seama ca tipul avea tot ce aparea mai smecher prin

Brandul „YooHoo & Friends”, de acum prezent si in Romania, defineste un proiect ce se desfasoara pe mai multe planuri. „YooHoo & Friends” este in primul rand unul educativ urmarind responsabilizarea publicului prin mesajele transmise pe www.yoohoofriends.ro. Astfel, animalale din plus personifica animale pe cale de disparitie, iar cei care acceseaza lumea „YooHoo & Friends” pot afla informatii utile, atat despre specificul acestora, cat si despre cum ar putea fi ele salvate.

Prezent pe piata internationala de patru ani, proiectul „YooHoo & Friends” - semnat de cei de la Aurora World Corp. - s-a bucurat de succes la scurta vreme de la lansarea sa, inregistrand vanzari record de ordinul milioanelor de unitati.Germania sau Franta. Noi, ceilalti de pe scara, clar eram prietenul lui cat avea o jucarie noua, dupa ce ne plictiseam de ea si mai mult, poate o si stricam, uitam de el.

Acum e plin de jucarii pe toate drumurile, care mai de care mai atractive, dar parca nu e nici una cum erau alea... Pana de curnad cand am vazut pe un site jucariile astea. E vorba de un nou brand international din gama de jucarii educative pe piata de jucarii din Romania. Este vorba despre gama de jucarii de plus „YooHoo & Friends”.

Mai mult, cei care acceseaza site-ul YooHoo & Friends vor avea oportunitatea de a simula cresterea acestora.

Daca as mai fi copil sigur m-as baga, dar...cine stie...

Niciun comentariu:

  • - Geanta din material textil rezistent si intarit cu material termocolant. Este cusuta manual cu motive populare romanesti. Motivul nu se repeta si pe spa...

Postări populare