Frumoasă ţară, trist popor! ... Noi privim la televizor!

Sloganul anului 1990: “Ati mintit poporul cu televizorul!”

Sloganul anului 2011: “Ati condus poporul cu televizorul!”

Toata lumea priveste la televizor. Toata lumea are cel putin un televizor in casa. Unii au cate unul in fiecare incapere. Chiar si in baie.

Televizorul este drogul national. Decat sa interzica etnobotanicele…niste chimicale nevinovate acolo si ele…mai bine s-ar interzice televizorul la cei saraci cu duhul.

Nor radioactiv, foamete, epidemii, cutremure, sfarsitul lumii, Zavoranu vs Pepe, Iri vs. Moni… Subiectele principale la coada la administratia financiara, la casa la supermarket, in fata blocului la o bericioaica de la butic de la tanti Lili.

Toti stam cu nasul in TV si ne lamentam. Un fel de drob de sare pe care il asteptam sa ne cada in cap.

Base ne anunta ca Romania e predispusa la atacuri teroriste, probabil ca sa isi motiveze inarmarea trupelor care sa-i intareasca democratia dictatura!

Tot Base se gandeste mesianic, strategic si total (ne)intamplator, la Realitatea TV: "Ştiţi ce mă îngrozeşte? Dacă se întoarce din nou criza?” Adica, "ba, papagalilor, daca nu stati cuminiti si cotizati, eu ii zic solidaritate, pun criza pe voi iar! Hai, jap-jap pe dulap, pana nu ma supar!"

Criza e in tot si toate, din criza s-a intrupat românismul. Deci criza apare si dispare. La televizor.

Toate televizunile de stiri importante (aparent) il urasc pe Base, dar toate televiziunile de stiri importante ii construiesc esafodajul de BigBrother care stie, vede, cunoaste tot. Din ura lor (aparenta) creste presedintele.

WikiLeaks spune pe bune! Aiurea, e ceva ce noi nu stiam? Ca Base, ca oligarhi, ca Geoana, ca...e ceva ce nu stia romanu'? Doar ca, atat cat nu ii ia jucariile, romanul e indiferent, lasa pe cine vrea sa faca ce vrea... El se uita la TV. Ca e gratis, e mult, doar rece nu e...dar cine mai sta sa ia teperatura televizorului? Face poc, luam altul.

La televizor foamea nu se mai simte ne hranim cu Romanii au talent, mediocritatea nu exista – bagam doza dubla de Acces Direct, coruptia e doar o fata mare pe care o maritam cu Spaga, bun baiat, la Maruta. Nimic nu e grav in viata noastra atata timp cat nu apare la TV.

Niciun comentariu:

  • - Geanta din material textil rezistent si intarit cu material termocolant. Este cusuta manual cu motive populare romanesti. Motivul nu se repeta si pe spa...

Postări populare