Oamenii de zapada au invins invazia pinguinilor!!!


Povestea a inceput ieri! (daca ai uitat, click aici!)
Pinguinii voiau sa confiste iarna...si se uitau urat catre oamenii de zapada care detineau arma (deloc) secreta a iernii - ZAPADA!


Asa a inceput invazia pinguinilor de ieri.
Lupta se ducea pe toate planurile...pinguinii erau putini, dar luptau murdar...Oamenii de zapada, luptau asa cum sunt...curat/curati, si aveau un scop, aveau o misiune...sa salveze iarna si zapada, pentru noi! Asa ca au luptat pana la epuizare!

Care de sus...

Care de pe burta...Lupta a fost crunta, multi au cazut ca secerati.


Intr-un moment...pinguinii incercuisera singurul om de zapada ramas in picioare.Restul erau obositi si topiti de efort, dar nu invinsi.

La un moment dat , printr-un efort supra-OMENESC (de zapada, evident), oamenii de zapada au incercuit pinguinii...si i-au invins!Au fost victime...multe!
Dar pinguinii care voiau sa confiste iarna au fost surghiuniti pe perdea!


Castigatorii au primit un loc de vaza La Hanul Maimutelor! Daca vreti sa-i vedeti pe cei care au invins invazia pinguinilor si ne-au redat zapada (pe care din surse sigure, cica, o sa o vedem in curand) click aici! Iar daca vreti sa-i vedeti pe cei invinsi, pinguinii invazivi (si zgribuliti!), click aici!

Un comentariu:

dyanna spunea...

Super ! Chiar mi-a placut.

  • - Geanta din material textil rezistent si intarit cu material termocolant. Este cusuta manual cu motive populare romanesti. Motivul nu se repeta si pe spa...

Postări populare