Sfaturi de week-end

Week-endul trecut prin preumblarea noastra prin Bucuresti am gasit o groaza de metode de pierdut vremea. Uite cateva dintre ele.


1. Iti vrajesti maimutza in parc... Tu ii declari iubire vesnica pentru urmatoarele doua zile, ea se face ca te crede.

2. Te faci ca citesti ca pitzipoancele hintectuale e la mare pretz...poate o cadea vreun fraierica care sa puna botu' si sa nu il intereseze ca tu te uiti la lume cu cartea in mana (click pe poza pentru surprize!)

3. Faci un shopping inedit direct la sursa: la "Guzganul Rozaliu"!4. Faci poze pentru Hi5 si le numesti: "Eu la Verona!", cine naiba se prinde ca tu esti pe Podul de Muc din Cismigiu?!

5. Stai la o barfa cu tineretu'...mai vezi ce mai face Stoiceasca de la 4, cu cine mai umbla Marieta de la parter...chestii noi, trendu' se face in fatza blocului...


6. Iesi la un picnic cu tovarashii la un ceai si o manea...merge si un film cu Van Damme...ca iti era dor!


7. Si putina miscare...o rola, o bicicleta... o gagica vrajita.

8. Merge ca si miscare si un sah sau o tabla...desi nimic nu se compara cu o chibitzare ca in tinerete..."Offf, ce vremuri! Nu mai e ca atunci...acum astia e ofticoshi si sare la bataie...Cand eu nu incerc decat sa-i ajut ca ii vad in impas!"

9. Poate vreti sa va datzi cu barca...dar sa nu va asteptati sa va duceti cu ea unde vreti...mergeti unde vrea ea (si vantu')...ca asa e in...canotajul de pe Cismigiu.


10. Daca sunteti adeptul sporturilor extreme (NU) va recomandam "urcat viteza cu masina pe stalp"!

Un comentariu:

Gigel spunea...

Sunt suportabile decat cele de pe HI5

  • - Geanta din material textil rezistent si intarit cu material termocolant. Este cusuta manual cu motive populare romanesti. Motivul nu se repeta si pe spa...

Postări populare