Povestea unui candidat!
Totul a inceput de la o bere. Stateam si eu cu baietii in fata blocului…puneam tzara la cale. Nimic spectaculos…pana la un punct cand Sorel s-a dus sa faca aprovizionarea de la tanti Geta ca la supermarketul din fosta uscatorie inchisese…si ce sa vezi…berea era mai scumpa cu 10.000. Atunci ni s-a pus pateu. “Asa nu se mai poate… Cat o sa isi mai faca astia de cap?!” S-au adus in discutie concepte ca securitatea sociala a bautarilor de bere, cresterea nefondata a pretului semintelor de floarea soarelui pe fondul unei scaderi in resurselor strategice de seminte de dovleac, precum si alte probleme stringente pentru grupul nostru omogen si s-a tras o concluzie clara: ASA NU SE MAI POATE! Asa ca trebuia sa luam atutudine si sa facem ceva…dar ce?! Solutia salvatoare a venit de la Sorel…ca de obicei, doar el e cel care a gasit solutia prin care nu mai inghetam iarna pe gard…am mutat gardu’ deasupra unei guri de canal. El a propus sa candidam unul dintre noi la alegeri…ca si glasul nostru sa se auda acolo…dar cine? Ca de obicei, el cu ideile, noi cu munca…de data asta…eu! S-au gandit la mine pentru ca eu le am pe astea cu socializarea…eu, ca frizer, stau de vorba tot timpul cu oamenii…Pandelica e gunoier – si mi-a promis ca daca ma aleg, si poate ajung si prin Parlament…ma invata cum sa tratez cu gunoaiele de acolo…il fac consilier pe relatia cu Parlamentul, Sorel e la deratizare…nu a vazut un sobolan in viata lui…dar are o groaza de idei…tocmai v-am spus mai devreme una…Si cum amandoi sunt bine platiti…ei sunt si finantatorii campaniei…Deci…Doamnelor, domnilor…VOTATI JEAN BICA! PENTRU UN BLOG TUNS, RAS SI FREZAT!

E, acum facuram un pas…mare, dar totusi doar un pas…al doilea l-am facut abia a doua zi, ca dupa o ideea asa de geniala trebuia sa sarbatorim…si am sarbatorit pana nu am mai putut sa deschidem nici usa de la intrarea in bloc…care e deschisa non-stop!
Seara urmatoare trebuia facuta strategia de campanie…sa imi fac o biografie…cu a mea cu toate prostiile pe care le-am facut…nu da bine! Trebuia ceva mai bun…o oferta electorala, un slogan, un afis, o ceva…o maslina, o bulina…ceva! Si cum eu nu prea am nimic de oferit…abia daca am 10.000 in buzunar…trebuia sa ii facem din vorbe, vorba aia…ca daca nici “vorbe” nu am la mine…la naiba daca mai am ceva! Asa ca varianta oficiala suna asa (pe cealalta reala o stiti deja):Voteaza Jean Bica! Pentru un blog tuns, ras si frezat!Sunt Jean Bica un frizer decis sa nu mai vopseasca realitatea doar pentru a arata mai bine. Sunt specialistul care va oferi vietii voastre un tratament regenerator si o va lasa sa creasca si numai in cazuri speciale o sa o scurtez un pic pentru a o regenera. Am sa fiu alaturi de dvs oricand o sa vreti sa stati la o poveste, o sa va ascult tot timpul nu numai o luna la patru ani si dupa ce ma votati o fug la un salon in Monte Carlo…eu stau aici, cu dvs in mahala sau in cartierul dvs de lux…4 ani…Sunt gata sa-I rad pe cei care nu va respecta dorintele, sa ii tund la chelie pe cei care se cred mai presus de lege…legea mea e legea dvs. Sunt acolo pentru a va coafa interesele dvs.

VOTEAZA JEAN BICA! PENTRU UN BLOG TUNS, RAS
SI FREZAT!

Voteaza mai jos!
V

9 comentarii:

danushka spunea...

bica, daca dai si tu acolo ceva... un mic si o bere, poate si o tuiculita ori un vinult fiert [cum promis-a nenea de la sector4 aseara la teve cand o fost intervievat de o duduie] io te votez. si iti fac si campanie printre colegii mei de la scoala! parol!

Jean Bica spunea...

Danushka,daca eu as fi un candidat oarecare as face probabil cum zici tu...dar nu sunt! Eu nu o sa dau o luna si am sa primesc 4 ani...eu astept sa primesac voturi timp de doua saptamani si promit sa dau 4 ani...povesti!
Asa ca...daca vreti sa cititi povesti 4 ani...dati-mi un vot de sustinere in astea doua saptamani!
VOTEAZA JEAN BICA! PENTRU UN PARLAMENT TUNS, RAS SI FREZAT! Am zis! Sa fie primit!

Anca spunea...

Eu te-am votat, nenica ...pai promisiunile tale sunt de departe mai ok decat ale parlamentarilor ... tot respectul , sa traiti !

danushka spunea...

jeane, ai votul meu!

aquila_sum spunea...

Te-ai gandit sa-ti scoti povestea pe afise stradale? Ca mosu si baba nu citesc bloguri si doar stii ca batranetu e cel mai constiincios la votare...

Miezu` spunea...

Alianta DA :)
[si nu "DA" de-aia zerioasa, ca PNL-PD :))]

Hellboy spunea...

Ai votul meu frate!!
te intereseaza cumva un link sau banner exchange?

Jean Bica spunea...

*Hellboy: Te-am bagat in blogroll...

admin_baza spunea...

Salut. Dacă am observat bine, acesta "este un blog de caterinca, mishto, shto, biza"... Excelent. Susţine bâza şi ea te va susţine pe tine. Cu link!
http://sportulnational.blogspot.com/

  • - Geanta din material textil rezistent si intarit cu material termocolant. Este cusuta manual cu motive populare romanesti. Motivul nu se repeta si pe spa...

Postări populare