Targul Anticarilor - Muzeul de Istorie a Bucurestiului


In week-end-ul acesta, 6-7 septembrie, in curtea Muzeului de Istorie a Bucurestiului are loc un targ al anticarilor si colectionarilor. Intereresant, cu atat mai mult cu cat pe langa pasionatii de lucruri vechi, atinse de patina timpului, mai mult sau mai putin valoroase, gasesti si bishnitzari care apar la orice eveniment de acest fel...argint, bronz, cutite de bucatarie, carti fara valoare (dar poate cade vreun fraier excitat de gramada de praf de pe obiect). Dar acestia din urma sunt insignifianti in fata frumusetii celor cateva, dar suficiente, obiecte vechi si extrem de placute datorita faptului ca ele au trait momente pe care noi nu!
De asemenea, pentru colectionari, acesta expozitie poate fi o excelenta ocazie de a schimba exponate sau idei cu cei la fel de pasionati.
Daca sambata s-a dus...maine, 7 septembrie, poate fi o zi in care sa vizitati aceasta expozitie cu (foarte multa) vanzare. Si poate cine stie poate recuperati colierul bunicii pe care l-ati vandut ca sa va cumparati costumul pentru petrecerea de terminare a liceului.

In aceeasi ordine de idei...daca pe mine nu ma credeti ca merita sa veniti pana la Universitate sa vizitati expozitia colectionarilor de antichitati...sau doar colectionari...poate va convinge de spusele mele personajul din imaginea urmatoare, el insushi un obiect de anticariat dupa cum scrie pe tricoul lui: "SOLDAT BATRAN". El si-a dat acceptul si si-a spus parerea despre eveniment: "E OK! "
Evident...a vrut 10.000 lei pentru ca m-a lasat sa ii fac poza.

Evident...nu i-am dat!

2 comentarii:

BECK spunea...

hi
hello
how was your day?
i liked your blog
you are fantastic!!!

really nice blog
fabulous fantastic
bye
take care
see you

Jean Bica spunea...

Good point!

  • - Geanta din material textil rezistent si intarit cu material termocolant. Este cusuta manual cu motive populare romanesti. Motivul nu se repeta si pe spa...

Postări populare